TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A WEBSITE-ULUI CUPRUMOLD.RO 

INTRODUCERE 

Prezentii Termeni si Conditii au rolul de a stabili regulile aplicabile utilizarii site-ului web al CupruMold SA („Website-ul”) si in consecinta se adreseaza fiecarui Utilizator al Website-ului (respectiv, fiecarei persoane fizice sau juridice care are acces la acest site).
Va informam ca, prin accesarea si/sau utilizarea Website-ului, acceptati regulile stabilite in prezentii Termeni si Conditii. In cazul in care nu sunteti in totalitate de acord cu termenii si conditiile prevazute in acest document, nu veti putea accesa si/sau utiliza Website-ul si nici informatiile cuprinse in acesta. Deoarece CupruMold isi rezerva dreptul de a modifica si/sau completa in mod discretionar/unilateral continutul Website-ului fara nicio notificare prealabila, va rugam sa cititi intotdeauna Termenii si Conditiile inainte de orice utilizare a Website-ului. 

DREPTUL DE AUTOR 

Intregul continut al Website-ului se supune prevederilor legale care reglementeaza dreptul de autor precum si drepturile conexe dreptului de autor. Continutul Website-ului, textele, grafica, imaginile si orice alt material sau informatii care se gasesc/se pot gasi pe Website sunt protejate de Legea Dreptului de Autor si sunt proprietatea exclusiva a CupruMold, dreptul de autor asupra informatiilor existente pe Website apartinand CupruMold SA, cu exceptia altor documente apartinand tertilor, care sunt de asemenea protejate de legea dreptului de autor. Litigiile cu privire la acest Website vor fi solutionate de catre instantele romane. 

REGULI DE UTILIZARE 

Scopul principal al Website-ului este de a pune la dispozitia publicului informatiile si datele cu privire la CupruMold si proiectul sau. Utilizatorii Website-ului vor respecta si se vor conforma tuturor legilor si regulamentelor aplicabile si nu vor accesa sub nicio forma site-ul pentru a transmite, modifica si/sau distruge orice parte a continului acestuia, incalcand astfel legea (inclusiv, fara a se limita la, dreptul de autor, drepturile de marca si de proprietate intelectuala). Prin urmare, Website-ul va fi utilizat numai in scopuri personale, si nu poate fi utilizat in niciun fel in scopuri comerciale. 

Prin utilizarea acestui Website, acceptati si sunteti de acord ca CupruMold nu va fi raspunzatoare pentru nicio paguba sau prejuduciu care decurge direct sau indirect din orice aspect in legatura cu Website-ul, respectiv din actualizarea informatiilor, posibile inadvertente, omisiuni sau erori de transmitere, utilizarea oricaror legaturi catre alte site-uri web, care se gasesc pe Website; CupruMold nu va fi in niciun fel raspunzatoare pentru nici una dintre aceste legaturi catre alte site- uri web, si nici pentru continutul acestora, deoarece CupruMold nu detine niciun control, putere sau autoritate asupra acestor site-uri web. 

Anumite informatii postate pe Website pot fi rezultatul unei perspective contemplate de CupruMold cu privire la activitatea sa, si trebuie tratate ca o „perspectiva viitoare”, a carei realizare depinde/poate depinde, conform legii, de anumiti factori/conditii precum licente, autorizatii si permise, care sunt independente de CupruMold, si in lipsa carora anumite actiuni/activitati nu pot fi realizate. CupruMold nu isi asuma nicio obligatie sau raspundere nici cu privire la emiterea acestor licente, autorizatii sau permise etc., deoarece nu sta in prerogativa, vointa sau puterea de decizie a acesteia, si implicit nici cu privire la realizarea perspectivelor contemplate in lipsa emiterii acestor documente de catre autoritatile competente, conform legii. Nicio informatie existenta pe Website nu poate constitui si nu poate fi considerata ca o recomandare juridica sau tehnica si nici ca angajand contractual CupruMold, in niciun mod fata de terti. 

REGULI DE SECURITATE 

La accesarea sau utilizarea in orice fel a Website-ului, sunt intezise: •Copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe Website; •Stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate; •Incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul Website-ului; • Incercarea de a interveni in buna functionare a serverelor de gazduire. Utilizatorilor le este interzis de asemenea sa intreprinda orice actiune menita a restrictiona accesul si/sau utilizarea Website-ului. Incalcarea oricareia dintre aceste reglementari va atrage raspunderea civila sau penala a respectivului Utilizator, conform legii. In aceste cazuri, CupruMold va avea dreptul de a coopera cu autoritatile competente in orice stadiu al procesului de cercetare/procesului acestor/impotriva acestor Utilizatori in culpa. 

MODIFICARI 

CupruMold isi rezerva dreptul de modifica in orice moment sau de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau total, informatiile oferite de Website, fara ca o notificare prealabila sa fie necesara. De asemenea, CupruMold isi rezerva dreptul de a modifica sau completa Termenii si Conditiile disponibile pe Website-ul sau in orice moment si la decizia sa exclusiva, precum si de a schimba in orice moment continutul Website-ului. Conditiile/informatiile continute noi/modificate sunt valabile din momentul in care sunt facute publice, respectiv din momentul postarii pe site, si nu au caracter retroactiv. 

DECLINAREA RASPUNDERII 

PRIN UTILIZAREA ACESTUI SITE, ORICE PERSOANA DECLARA IN MOD EXPRES CA INTELEGE SI ESTE DE ACORD CU URMATOARELE CONDITII:
•UTILIZAREA WEBSITE-ULUI SE FACE PE PROPRIA RASPUNDERE. •ORICE MATERIAL CITIT SAU OBTINUT PRIN ORICE MIJLOACE ATUNCI CAND SE UTILIZEAZA INFORMATIILE OFERITE DE WEBSITE, POATE FI FOLOSIT NUMAI PE PROPRIUL RISC. UTILIZA TORUL ESTE SINGURUL RASPUNZA TOR PENTRU ORICE DISTRUGERE CARE POATE INTERVENI ASUPRA CALCULATORULUI DE LA CARE ESTE ACCESAT WEBSITE-UL SAU PENTRU ORICE PIERDERE DE DATE CARE POATE REZULTA CA URMARE A ACCESARII CONTINUTULUI WEBSITE-ULUI. 

LIMITARI ALE RASPUNDERII 

Prezenta limitare a raspunderii nu este menita sa limiteze raspunderea CupruMold contrar cerintelor legale aplicabile sau sa scuteasca CupruMold de raspunderi care nu pot fi excluse conform legii. FARA A ADUCE ATINGERE CELOR DE MAI SUS, MENTIONAM CA CUPRUMOLD, AFILIATII SAU REPREZENTANTII ACESTEIA NU VOR FI RASPUNZATORI PENTRU NICIUN FEL DE DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, ACCIDENTALE, SPECIALE, INCLUSIV DAR FARA A SE LIMITA LA DAUNE PENTRU PROFIT NEREALIZAT, BUNA-CREDINTA, POSIBILITATI DE UTILIZARE, DATE SAU ALTE DAUNE INTANGIBILE SAU NEMASURABILE, CARE REZULTA DIN: UTILIZAREA SAU IMPOSIBILITATEA DE A UTILIZA INFORMATIILE WEBSITE-ULUI; ACCESUL NEAUTORIZAT LA, SAU DETERIORAREA TRANSMITERII DATELOR UTILIZATORULUI; DECLARATIILE SAU ACTIUNILE ORICARUI TERT CU PRIVIRE LA CONTINUTUL WEBSITE-ULUI; SAU ORICE ALTA PROBLEMA CU PRIVIRE LA CONTINUTUL WEBSITE-ULUI. 

WEBSITE-UL ESTE OFERIT IN ACEASTA FORMA FARA NICIO ALTA GARANTIE SI INFORMATIILE CUPRINSE IN ACESTA SUNT FURNIZATE „CA ATARE”. PRIN URMARE, TOTI TERMENII SI GARANTIILE IN LEGATURA CU ACESTA SUNT EXCLUSE, IN CEA MAI MARE MASURA PERMISA DE LEGE. IN NICIUN CAZ CUPRUMOLD NU VA FI RASPUNZATOARE PENTRU DISCREPANTELE, INDISPONIBILITATILE SAU ALTE DEFECTE ALE SITE-ULUI SAU ALE CONTINUTULUI ACESTUIA, PENTRU ORICE PIERDERE, DAUNA, SAU COST SUPORTAT, DESPRE CARE SE PRETINDE CA ESTE REZULTATUL SAU DECURGE DIN UTILIZAREA WEBSITE-ULUI, INCLUSIV, FARA A SE LIMITA LA, ORICE EROARE, OMISIUNE, INTRERUPERE, INTARZIERE CU PRIVIRE LA ACESTA. DE ASEMENEA, CUPRUMOLD NU VA FI RASPUNZATOARE IN NICIUN FEL PENTRU DAUNELE SISTEMELOR DE CALCUL ALE UTILIZATORULUI. 

Utilizarea Website-ului va fi facuta in conditiile si termenii prevazuti in prezentul document, acceptati in mod implicit de catre utilizator in momentul accesarii site-ului de catre acesta/aceasta.